(781)

Totuushaaste

audiobook & e-book


Kaikki valehtelevat elämästään. Entä jos kertoisitkin totuuden?

”Rakastin Totuushaastetta! Lähtöasetelma on kerrassaan kutkuttava, hahmot suurenmoisia, ja on totista totta, että kaikki me narraamme. Kirja on kekseliäs ja piristävä, se viihdyttää ja mietityttää.”

- Sophie Kinsella

79-vuotias taiteilija Julian kirjoittaa kipeästä yksinäisyydestään vihkoon, jonka nimeää Totuushaasteeksi ja jättää sen sitten Monican kahvilaan. Monica kirjaa siihen omat kaipuunsa.

Ja niin Totuushaaste etenee ja täyttyy aidoista tarinoista. Pian etenee myös hyvien tekojen ketju, kun vihko vie yhteen kuusi toisilleen vierasta ihmistä ja tuo mukanaan yllättävää ystävyyttä, jopa rakkautta.

Rakastettavat henkilöt, vinhat juonenkäänteet ja elämänmakuiset kohtalot tekevät Totuushaasteesta vuoden viihdyttävimmän lukukokemuksen!

”Jos pidit Eleanorille kuuluu ihan hyvää -romaanista, lue tämä!”

- Fabulous

Englantilainen kirjailija Clare Pooley valmistui Cambridgen yliopistosta ja työskenteli 20 vuotta mainostoimistossa, kunnes jäi kotiäidiksi ja alkoi kirjoittaa blogia. Siinä hän kertoi selättämästään päihderiippuvuudesta ja julkaisi myöhemmin aiheesta alkoholistiäidin muistelmat.

Paljastettuaan henkilökohtaisesti, kuinka näennäisen täydellinen elämä olikin ollut jotain ihan muuta, syttyi kipinä esikoisromaaniin Totuushaaste. Pooley tahtoi näyttää, että kipeistä kokemuksista ja häpeästä avautuminen on paitsi vapauttavaa myös hauskaa. Totuushaasteen käännösoikeudet on myyty 29 maahan. Clare Pooley asuu Lontoossa miehensä, kolmen lapsensa, kahden borderterrierin ja afrikkalaisen kääpiösiilin kanssa.


Narrator: Meri Nenonen
Duration: