(22)

Tumppu ja kellotornin arvoitus

audiobook & e-book


MiltÀ maailma nÀyttÀÀ kun on ihan pieni?

VÀrikÀs ja iloinen tarina pikku Tumpun löytöretkestÀ kaupungin vilskeessÀ

Tumppu on pikkuinen olento, joka asuu katolla ja nukkuu lapasen sisÀllÀ. HÀn ei ole koskaan poistunut kotikatoltaan. ErÀÀnÀ aamuna Tumppu pÀÀttÀÀ lÀhteÀ katsomaan, kuka asuu kaukana siintÀvÀssÀ kellotornissa. Matka on tÀynnÀ vaaroja ja yllÀttÀviÀ kohtaamisia.

Maailma nÀyttÀÀ erilaiselta kun sitÀ katselee maanpinnalta eikÀ ylhÀÀltÀ katonreunalta.

Valloittava kirja omien rajojen ylittÀmisestÀ ja seikkailusta, joka tuo ystÀvÀt yhteen. Riemukasta leikittelyÀ vÀreillÀ, mittasuhteilla ja kuvakulmilla.

Anja Portin on HelsingissÀ asuva kirjailija, jonka tuotanto sisÀltÀÀ romaanin, lastenkirjoja, esseistiikkaa ja tietokirjoja. HÀnen lastenkirjoistaan on tehty myös nÀytelmÀsovituksia, vuonna 2017 ilmestyneestÀ innostuneen vastaanoton saaneesta kirjasta Ava ja oikukas trumpetti kaksikin. Uteliaisuus sai Anjan nuorena opiskelemaan monia eri aloja, muun muassa kirjallisuustiedettÀ, oikeustiedettÀ, ympÀristönsuojelua ja kirjoittamista. Nykyisin hÀn työskentelee pÀÀasiassa kirjailijana. Lapsille kirjoittaessaan hÀn haluaa paitsi kertoa tarinoita myös herÀttÀÀ lapsen kiinnostuksen kielen ja sanojen eri sÀvyihin ja merkityksiin.


Narrator: Anssi Niemi
Duration: