(1)

Tyren

audiobook


Rolig, sansende og god til at vÌre i nuet. Vi skal tale om den lille Tyr i denne episode, som handler om børn, der er født mellem den. 20. april og 20. maj. Tyren har sans for Ìstetik, men fleksibilitet er ikke hendes største styrke. Faktisk kan hun vÌre ret stÌdig. Til gengÌld er hun vedholdende og forstür at fÌrdiggøre sine projekter.

VĂŚrt og tilrettelĂŚgger: Mette Simensen

Medvirkende: Astrolog Eva Ganvig

Cover: Ditte Breineberg

Redaktør: Mette Hovmand-Stilling

Musik: Anna Svensmark Møller

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Leger dit barn helst i sit eget fantasiunivers, eller skal der vÌre fest, farver og folk omkring hende? Kan du stille dit ur efter din babys lur, eller har du en stÌdig lille tumling, som bliver sur, hvis du Ìndrer jeres planer? Sü har du sikkert en indlevende fisk, en nysgerrig Skytte, en detaljeorienteret Jomfru eller en stÌdig og Ìstetisk Tyr. Stjernerne har en god forklaring pü dit barns karaktertrÌk ifølge astrolog Eva Ganvig, som stjernetegn for stjernetegn guider dig igennem dit barns soltegn og sÌrkende. Her für du (müske) forklaringen pü, hvorfor dit barn foretrÌkker at lege alene, og hvorfor din yngste insisterer pü at gü i glimmerkjole hver eneste dag.

VĂŚrt og tilrettelĂŚgger: Mette Simensen

Medvirkende: Eva Ganvig, astrolog

Cover: Ditte Breineberg

Redaktør: Mette Hovmand-Stilling

Musik: Anna Svensmark Møller

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Mette Simensen er redaktør, journalist og kommunikatør.

Eva Ganvig er udddannet astrolog på IC Instituttet i 2004. Hun har egen praksis på Frederiksberg og har undervist i astrologi i mere end 15 år. Hun er også ekspert i podcasten ’Stjernebørn’ fra Talk Town.