(1929)

Uskollinen lukija

audiobook & e-book


The New York Timesin best seller -listalle noussut suomalaistrilleri!

Suomen kÀrkitrilleristi Max Seeck vakuuttaa psykologisella jÀnnitysromaanillaan, jossa rikoskirjailijan teokset muuttuvat karmivalla tavalla todeksi. TÀmÀn kirjan kÀÀnnösoikeudet on myyty 38 maahan!

Hulppeasta merenrantatalosta löytyy kuollut nainen. Nainen on sonnustautunut mustaan iltapukuun, ja hÀnen kasvonsa ovat vÀÀntyneet irvokkaaseen hymyyn.

Rikosylikonstaapeli Jessica Niemi saa tapauksen tutkittavakseen, ja pian kÀy ilmi ettei juhlapukuinen nainen ole ainut uhri ja ettÀ lisÀÀ ruumiita on tiedossa. Joku nimittÀin toteuttaa uskollisesti menestyskirjailijan romaanien ÀÀrimmÀisen raakoja rikoksia.

Max Seeck kirjoittaa tÀmÀn hetken vetÀvintÀ jÀnnitystÀ. Uskollinen lukija tuo rikoksen iholle ja todistaa jÀlleen kerran, ettÀ SeeckillÀ on ilmiömÀinen kyky luoda huikeita cliffhangereita ja yllÀttÀÀ lukijansa yhÀ uudestaan.

Max Seeck (s. 1985) on espoolainen kirjailija, kÀsikirjoittaja ja elokuvaohjaaja, jonka esikoisdekkarille Hammurabin enkelit myönnettiin Suomen Dekkariseuran Vuoden esikoisdekkari -kunniakirja. Uskollinen lukija on hÀnen neljÀs romaaninsa.


Narrator: Satu Paavola
Duration: