(79)

Vankina Thaimaassa

audiobook & e-book


"Thaimaassa nÀkee kilometrin pÀÀhÀn, kuka on istunut linnassa. Se on ihan oma maailmansa."

Tarina suomalaisnuorukaisesta, joka sotkeutui huumekauppaan ja joutui vuosiksi telkien taakse maassa, jonka vankilat ovat maailman pahamaineisimpia.

Tomi LÄngstedt jÀi vuonna 2014 Thaimaan Pattayalla kiinni tuhannen ekstaasitabletin hallussapidosta. Kun poliisit tekivÀt rynnÀkön Tomin hotellihuoneeseen, vaihtui yltÀkyllÀinen ja pÀihdehuuruinen elÀmÀ kertaheitolla thaimaalaisten vankiloiden tÀysin epÀinhimillisiin oloihin. Tomi vietti lukemattomia unettomia öitÀ selleissÀ, joissa likaisella lattialla lojui pÀÀllekkÀin satoja vankeja, ja todisti vierestÀ pahoinpitelyitÀ, itsemurhia ja raiskauksia. HÀn joutui selviytymÀÀn olosuhteissa, joissa vÀkivallan ja vakavien sairauksien uhka oli jatkuvasti lÀsnÀ ja joissa pÀrjÀtÀkseen oli toisinaan itsekin turvauduttava ÀÀrimmÀisiin keinoihin.

Tomi LÄngstedt on koulutukseltaan lÀhihoitaja ja työskentelee nykyÀÀn mielenterveys- ja pÀihdealalla. Tomi toivoo, ettÀ hÀnen tarinansa auttaisi edes yhtÀ ihmistÀ vÀlttÀmÀÀn rikollisen elÀmÀn.

Kati Pukki on vapaa kirjoittaja, toimittaja ja kirjailija. HÀn kirjoittaa työkseen muun muassa podcast-kÀsikirjoituksia ja sisÀltöjÀ yrityksille sekÀ medioille. Vankina Thaimaassa on hÀnen toinen tietokirjansa.


Narrator: Markus Niemi
Duration: