(2)

Venja - Hemligheten

audiobook & e-book


Venjas liv pÄ slottet Àr trist och ensamt sedan barnflickan Ida försvann. Hon gick in i den farliga skogen och ingen har sett henne sedan dess.

Tillsammans med den talande ekorren Rana försöker Venja hitta Ida. Deras sökande tar dem till platser de aldrig har varit pÄ förut. Och leder dem till sÄdant som hÄllits hemliga för Venja fram till nu.

Gry Kappel Jensen har skrivit mÄnga böcker för barn och unga. NÀr hon var ute pÄ författarbesök i skolor och pÄ bibliotek, mötte hon mÄnga unga som ville ha lÀttlÀsta och spÀnnande böcker om magi. Det var sÄ hon fick idén till Venja och alla Àventyr hon rÄkar ut för. Böckerna om Venja Àr fulla av spÀnning, Àventyr, magi och talande djur

Andreas Erstling har gjort de mustiga illustrationerna i fyrfÀrg. Han har alltid velat teckna, och Ànda sedan han avslutade sina universitetsstudier i Köpenhamn har han arbetat som illustratör.

LÀttlÀsta böcker frÄn Nypon Àr ofta nÄgot kortare, har alltid ett lÀttare sprÄk och ett innehÄll anpassat för den tÀnkta lÀsarens Älder. Böckerna Àr indelade i sex nivÄer. Serien om Venja ligger pÄ nivÄ 3 av 6