(134)

Villa Sibyllan kirous

audiobook


Asianajajaperheen ylelliseen huvilaan tehdÀÀn vÀkivaltainen ryöstöyritys. Katia Levrini on saanut myös uhkauskirjeitÀ ja pelkÀÀ rakkaidensa puolesta. HÀnen pieni poikansa ja miehensÀ Lorenzo ovat hÀnelle koko elÀmÀ. Katia pyytÀÀ apua Arianna de BellisiltÀ. Kun Arianna saapuu Villa Sibyllaan, hÀn huomaa pian, ettÀ huvilan yllÀ leijuu outo, sulkeutunut ilmapiiri.

RyhtyessÀÀn jÀljittÀmÀÀn uhkailijaa Arianna törmÀÀ auringonkehrÀn muotoiseen symboliin, joka viittaa antiikin mithra-kulttiin. Miten Villa Sibyllan asukkaat liittyvÀt siihen tai PyhÀksi Legioonaksi kutsuttuun jÀrjestöön, joka varjelee tarkasti salaisuuksiaan?

Samaan aikaan Arianna saa luotettavasta lÀhteestÀ tietÀÀ, ettÀ Roomaan olisi syntynyt oma mafia, banda della Magliana, jota johtaa kuolleen rikollispomon avioton poika. Arianna joutuu keskelle vÀkivaltaisia tapahtumia ja hÀnen on selvitettÀvÀ, onko vaarallinen rikollisliiga sekaantunut myös huvilan salamyhkÀisiin tapahtumiin.

HÀn huomaa, ettei menneisyys jÀtÀ rauhaan Villa Sibyllan asukkaita. Mutta kun todellisuus sekoittuu kuvitelmiin, kenen tahansa on vaikea erottaa totuutta valheista.

Villa Sibyllan kirous on tunnelmaltaan unenomainen ja viettelevÀ dekkari, joka vangitsee lukijansa. Tapahtumapaikkana on aiemmista Arianna de Bellis -sarjan dekkareista tuttu, hÀikÀisevÀ Rooma ja sen mystiikkaa tihkuva historiallinen miljöö.


Narrator: Linda Wiklund
Duration: