Ensihoitajan tositarinoita ambulanssista

Book series ‱ 2 books

Eteinen oli muutaman metrin mittainen. Haju oli kuvottava, mutta verta tai ruumiita ei ainakaan vielÀ nÀkynyt. Jatkoimme eteenpÀin, kunnes vasemmalle avautui taas uusi kÀytÀvÀ ja nÀkymÀ olohuoneeseen. Haju yltyi vahvemmaksi. Oikealla puolella huoneen taaimmaisimmalla seinÀllÀ oli keittiön pöytÀ. Nurkassa istui alaston nainen.

Nyt sinÀ kuolet on jatkoa ensihoitaja Kari HautamÀen tarinoille Tukholman lÀhiöistÀ. Kari nÀkee työssÀÀn kuolemaa, sÀrkyneitÀ mieliÀ ja paikaltaan nyrjÀhtÀneitÀ ihmiskohtaloita. Keikkoja heitetÀÀn poliisisaattueessa keskellÀ jengisotia, ja unohtumattomia kohtaamisia Tukholman yössÀ ovat myös hissiin rakennettu keittiö, perÀssÀ juokseva TV-toimittaja ja mies, joka kuolee kahdesti.

Kari HautamÀki on työskennellyt ensihoitajana ambulanssissa liki 20 vuotta. HÀnen esikoisteoksensa Et sinÀ (vielÀ) kuole oli myyntimenestys rehellisine kuvauksineen ensihoitoalan raadollisuudesta. Tarina jatkuu nyt siitÀ mihin se aiemmin jÀi, mutta tÀllÀ kertaa kuolema esittÀÀ yhtÀ pÀÀroolia.

2 of 2 titles

You've displayed all the books in the series Ensihoitajan tositarinoita ambulanssista