(1)

Din guide till Wellness

e-bog


Din guide till wellness Àr en bok som integrerar traditionell och innovativ hÀlsa. LÀsaren fÄr utöver boken ett medlemskap i den digitala hÀlsoplattformen, Lefterow.com

InnehÄllet i boken vÀnder sig till en bred mÄlgrupp och innefattar nÄgra av vÀrldens mest populÀra trÀningsformer och hÀlsofilosofier. Yoga, pilates, meditation och ayurveda Àr fyra av Ätta delar i boken som alla toppar hÀlsotrenderna pÄ den globala marknaden. Mat som medicin, trÀning i vardagen, sjÀlvbehandling med spa och dans som motion kompletterar de Ätta delar som tillsammans utgör Lefterow-metoden.

HÀr gÄr författaren pÄ djupet av alla aspekter inom hÀlsa men lyfter Àven in nya begrepp och kommande trender sÄ som wellness management, wellness economy, digital hÀlsa och mindset-meditationer. Det finns ytterligare en dimension av boken som vÀnder sig till alla Äldrar genom wellness för barn och wellness mitt i livet.

Den globala wellnessindustrin omsÀtter idag 3,4 biljoner dollar och egenvÄrden tar mark med produkter som möjliggör resultatinriktad hÀlsa i vardagen. Den digitala versionen av boken ger lÀsaren möjlighet att komplettera sina kunskaper inom wellness med filmade fördjupningar i utvalda kapitel, yoga online, pilates online, filmade kurser ibland annat ayurveda och trÀning med redskap i hemmet. HÀr erbjuds Àven dagens wellnesstips, wellness-podden, meditation och andra digitala mervÀrden.

Det Àr 10 Är sedan Annette Lefterow gav ut sin första bok om wellness och redan dÄ ansÄgs hon var före sin tid. Nu har wellness blivit ett starkt och etablerat begrepp inom hÀlsa. Genom att erbjuda en traditionell bok i kombination med wellness online och digital hÀlsa ligger hon fortsatt steget före.

Din guide till wellness Àr en tidlös bok som lÀsaren kan Äterkomma till i olika skeden av livet för att hitta redskap och verktyg till hÀlsa och vÀlbefinnande i sin vardag. Digitalt lever boken vidare och uppdateras med nya verktyg.

Foto: Peter Orevi

Om författaren

Annette Lefterow Àr en ledande expert inom wellness, vÀlkÀnd hÀlsoprofil och författare. Med 30 Ärs erfarenhet som pedagog inom trÀning, yoga, hÀlsa och dans har hon utvecklat en egen hÀlsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga, pilates, meditation, trÀning, mat, ayurveda, spa och dans. Hon har gett ut flertalet trÀningsfilmer och böcker samt ett TV-format, Wellness-skolan. Hennes företag Wellness by Lefterow driver en digital hÀlsoplattform, Lefterow.com, med wellness online för privatpersoner och företagskunder samt arrangerar utbildningar i Lefterow trÀnings- och wellnesskoncept.