(16)

Du skal huske at fodre din søhest: - en håndbog til stressramte børn og deres forældre

e-bog


Verden larmer. Tempoet er højt, kravene er mange, og det kan give uro og stress i både hjerne og krop. Men hvad sker der egentlig i hjernen, når man udsættes for stress?

I denne bog deler børnepsykolog Charlotte Bjerggaard og fysioterapeut Pernille Thomsen ud af deres mangeårige erfaring i arbejdet med stressramte børn og deres familier og giver håndgribelige råd og vejledning til at lette en presset dagligdag.

Søhesten, hippocampus, er det område af hjernen, der skrumper under stress, og som derfor skal fodres og styrkes med søhestemad. Få opskrifterne her!



4.6

16 vurderinger

Mie

3.4.2024

Virkelig god og brugbar bog, som er skrevet i et letlæseligt sprog og bogen rammer plet hos både børn og voksne i forsøget på at forklare om hjernen, dens spilleregler og hormoner i kroppen. Bogen giver børnene håb og mulighed for, at vi som forældre vil kunne forstå, hvordan det er at være et barn med stress og angst og bogen sørger for at tydeligegøre, at det kan blive godt igen og at der er hjælp at hente 🙌🏻 Bogen giver nemlig en masse forslag og handlemuligheder til, hvordan man kan hjælpe ens barn ❤️

Mette

7.5.2022

Virkelig god let forståelig bog og tilmed god til børn.

C

8.6.2021

God bog i børnehøjde og forældrehøjde