(18)

Dubbelliv

e-bog


Gripande, intensiv uppföljare av författaren till prisade spÀnningsromanen Sargad

Claire Àr en hÄrt arbetande lÀkare som lever ett stillsamt liv i London. Hon Àr ocksÄ dotter till en av Englands mest ökÀnda misstÀnkta brottslingar, fast det Àr hon noga med att dölja.

För nÀstan trettio Är sedan bröt sig nÄgon in i huset dÀr Claire och hennes familj bodde. Barnflickan hittades brutalt mördad och Claires mamma var svÄrt skadad. Senare hittades Claires pappas bil övergiven med blodflÀckar pÄ sÀtet, men ingen har sett honom sedan dess.

NÀr polisen nu meddelar att hennes pappa har synts till rÀmnar Claires uppbyggda fasad. Hon vet inte om hon Àr dotter till en mördare eller till en oskyldig man, men hon Àr beredd att offra allt för att fÄ reda pÄ sanningen.

Flynn Berry Àr en amerikansk författare som gjort stor internationell succé med sin debutroman Sargad. Boken tilldelades bland annat en Edgar Award för BÀsta debutroman samt till Svenska Deckarakademins pris för bÀsta översatta kriminalroman.

»Hisnande, omtumlande lÀsning.« The New York Times

»Berry plockar med rÀttsmedicinsk precision isÀr det beskydd som klassprivilegier ger de skyldiga.« Paula Hawkins, författare av Flickan pÄ tÄget

»Berry hÄller ett enastÄende tempo i denna tillfredsstÀllande olycksbÄdande historia.« The Guardian

»Personteckningarna Àr levande och trovÀrdiga, sprÄket lÀttflytande och mÄlande.« Kent Lidman, BTJ