(61)

Gargantis

lydbog


Jokin salaperÀinen ja mahtava on herÀÀmÀisillÀÀn Aaverannan vesissÀ.

Gargantis vie lukijansa takaisin Aaverannan maailmaan ja tarjoaa poikkeuksellisen kutkuttavan lukukokemuksen Harry Potter -kirjojen hengessÀ.

Herbie Sitrus ja Orvokki Parma jatkavat uhkarohkeita mutta tuloksekkaita tutkimuksiaan mystisessÀ merenrantakaupungissa. Aaverantaa riepottavat toinen toistaan hurjemmat talvimyrskyt ja on syytÀ epÀillÀ, ettei niiden alkuperÀ ole tÀstÀ maailmasta. Onko legendaarinen Gargantis tulossa etsimÀÀn aarrettaan ja sitÀ raukkaa, joka sen alun perin vei?

Sarjan ensimmĂ€isestĂ€ osasta sanottua: ”Malamanteri ei jĂ€ljittele J. K. Rowlingia, vaikka Jenni Hanniverin kirja-apteekki ja sen mekaaninen merenapina, joka sylkee ulos kirjareseptejĂ€, ansaitsisi kyllĂ€ myyntipaikan Viistokujalta. Mieluumminkin Taylorin mielikuvitus tuottaa samanlaisen poikkeuksellisen kutkuttavan lukukokemuksen.” - Alex O'Connell, THE TIMES

Thomas Taylor on brittilÀinen kirjailija ja taiteilija, joka muistetaan mm. ensimmÀisen Harry Potter -kirjan kannen kuvittajana. Malamanteri aloitti Aaveranta-sarjan, tarina-aarrearkun, jossa salaisuudet ja legendat huuhtoutuvat unohtumattoman merenrantakylÀn rannoille.