(0)

Gomez, du er og bliver en pong - og andre fortællinger om sport, rock og kærlighed

e-bog


”Man kan ikke komme uden om, at Jan var en flot 14-årig fyr. Han var gået hen og blevet lidt smålun på Tina, og hun på ham. De havde danset tæt sammen til de sidste par fester. Men hun havde ikke villet mere end det, og Jan havde ikke presset hende. Men han gik nu og håbede lidt på en dag … en dag, så …”

Alle tænker, at Jan har en chance hos klassens nye pige, Tina. Han er den flotteste fyr i klassen, men desværre har han i flere år været fjender med den grimmeste dreng i klassen, Gomez. Og Gomez er godt nok mega irriterende, men han er også snu. Og måske kan han ødelægge Jans chancer hos Tina.

Novellesamlingen er skrevet til unge fra 12 år og opefter og udkom første gang i 1988. Samlingen indeholder novellerne ”Gomez, du er og bliver en pong”, ”The Clats og pengene”, ”De let tjente penge er altid de sjoveste”, ”Lullu og Lis”, ”Venstre back i FK” og ”Den knaldrøde Scau”.

Thorsten Thomsen (1950-2021) var en dansk forfatter, manuskriptforfatter og musiker. Som forfatter er han mest kendt for børnebogen ”Da Lotte blev usynlig”, som blev lavet til tv-serie på DR. Thorstein Thomsen har været medlem af bandet Charlatangruppen og har også lavet musik til børn.