(65)

Kartano

lydbog & e-bog


Vanhan kartanon kielletty hedelmÀ

PitkÀssÀ parisuhteessa siipeensÀ saanut Inkeri lÀhtee töihin Unkariin komeaan vanhaan aateliskartanoon, jossa MÀkisen varakas perhe valmistautuu tyttÀrensÀ tuleviin hÀihin. Inkeri ihastuu kartanoon vÀlittömÀsti, ja kun pÀÀovista vielÀ astuu hÀkellyttÀvÀn komea ja eksoottisen nÀköinen muukalainen, Inkerin toiveet kiihkeÀstÀ vierasmaalaisesta lohduttajasta ottavat tuulta alleen. Inkerin onnettomuudeksi kÀy kuitenkin pian ilmi, ettÀ mies, johon Inkeri ihastuu ensi silmÀyksellÀ on tulevien hÀiden sulhanen, Ilkka Vahtokari.

Inkeri pettyy pahan kerran, ja vaikka hÀnen tunteensa nÀyttÀvÀt saavan vastakaikua, hÀn ei aio sotkeutua varattuun mieheen. NiinpÀ hÀn yrittÀÀ etsiÀ korviketta tilalle ja heittÀytyy paheelliseksi osoittautuvaan kartanoelÀmÀÀn. Ilkka ei kuitenkaan aio antaa periksi, ja Inkeri on pian tiukan valinnan edessÀ: tyydyttÀÀkö rakkauden kaipuu muiden sinkkumiesten kanssa vai antaako periksi Ilkalle, joka ei yritÀkÀÀn teeskennellÀ, ettÀ hÀnellÀ olisi Inkerille enempÀÀ annettavaa kuin lyhyt mutta tulenpalavan kuuma kesÀromanssi?

Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia kertomuksia, jotka ovat raikkaasti erilaisia kuin tavanomainen erotiikka. Lilith panostaa mielenkiintoisiin henkilöhahmoihin ja rakentaa nÀiden vÀlistÀ eroottista jÀnnitettÀ uskottavasti. Kertomusten kiehtovat ihmissuhteet ja ilmaisuvoimaiset seksikohtaukset tarjoavat ihanan pakotien arjesta.

Lilithin kertomukset on lajiteltu kolmeen kategoriaan: pinkkeihin, sinisiin ja punaisiin tarinoihin. Ă„Ă€ni- ja e-kirjojen kannen vĂ€ri kertoo, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia kiihkeillĂ€ ja suorasukaisilla seksikohtauksilla. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyĂ€ ryhmĂ€seksiĂ€, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia seksikuvauksia. Punaiset tarinat ovat sĂ€vyltÀÀn synkempiĂ€ ja voivat sisĂ€ltÀÀ muun muassa alistamista, bdsm:ÀÀ, prostituutiota tai muita teemoja, jotka voivat jĂ€rkyttÀÀ herkempÀÀ kuuntelijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa pÀÀhenkilöt ovat tĂ€ysi-ikĂ€isiĂ€ ja seksi on suostumuksellista.


FortĂŠller: Veera Ulva
Varighed: