(0)

Kirjoittajia & rakastajia

lydbog & e-bog


Naura, itke, ihastu.

Vangitseva tarina rakkaudesta, luovuudesta ja pitkäksi venähtäneen nuoruuden viime metreistä, jolloin kaikki elämän osa-alueet tuntuvat ajautuvan kriisiin.

Kesä 1997. Kolmekymppinen Casey on romuna äidin äkillisen kuoleman ja vasta päättyneen romanssin jäljiltä. Hän palaa kotikaupunkiinsa ja elättää itsensä tarjoilemalla Harvardin eliitin suosimassa ravintolassa. Pysyvää on vain romaani, jota Casey on kirjoittanut jo kuusi vuotta.

Eräänä iltana Casey tapaa ystävällisen ja komean Silasin. Muutamaa viikkoa myÜhemmin ravintolaan saapuu vaimonsa kuolemaa sureva Oscar kahden poikansa kanssa. Pian Casey on keskellä kolmiodraamaa kahden suhteen, kahden tulevaisuuden ja omien haaveidensa kanssa.

Lily Kingin ylistetty romaani Kirjoittajia & rakastajia pureutuu liikuttavasti ja hauskasti siihen pelottavan huumaavaan hyppyyn, joka vie päättymäisillään olevasta elämänvaiheesta uuden alkuun.

Lily King (s. 1963) on palkittu yhdysvaltalainen kirjailija. Kirjoittajia & rakastajia on hänen viides romaaninsa ja ensimmäinen suomennettu teos.