(291)

Kuukausista julmin

lydbog & e-bog


Kuukausista julmin on nimensÀ veroinen

Palkitun dekkaristin Three Pines -sarjan kolmas Kuukausista julmin on laadukasta cozy crimea. TÀmÀn pÀÀsiÀisen jÀlkeen viehÀttÀvÀ pikkukylÀ ei ole entisensÀ.

PÀÀsiÀinen on koittanut Three Pinesin kylÀssÀ. Kaikki eivÀt kuitenkaan ole innoissaan kevÀtauringon paljastavasta valosta, sillÀ jollakin on aikomuksena herÀttÀÀ kuolleiden henget.

Kun rikoskomisario Armand Gamache tiimeineen saapuu kylÀÀn, on vastassa erikoinen rikostapaus. Spiritismi-istunto vanhassa hylÀtyssÀ talossa on mennyt pahasti pieleen, ja yksi osallistujista on kirjaimellisesti sÀikÀhtÀnyt kuoliaaksi.

Idylliseen Three Pinesiin kÀtkeytyy jÀlleen jotain kamalaa, ja Gamache joutuu kohtaamaan omatkin salaisuutensa poikkeuksellisen rikoksen selvittÀmiseksi. NÀiden pyhien jÀlkeen Three Pines ei tule olemaan entisellÀÀn.

Kuukausista julmin on Louise Pennyn dekkarisarjan kolmas osa. Sarja sijoittuu Three Pinesin idylliseen, eriskummallisten ihmisten asuttamaan maalaiskylÀÀn.

Louise Penny (s. 1958) on kanadalainen menestyskirjailija, jonka Three Pines -dekkarisarja on kÀÀnnetty yli 25 kielelle ja sitÀ on myyty maailmanlaajuisesti yli seitsemÀn miljoonaa kappaletta. Sarjan dekkarit ovat niittÀneet lukuisia kirjallisuuspalkintoja ensimmÀisestÀ osasta lÀhtien.

Ennen kirjailijaksi ryhtymistÀÀn Penny työskenteli toimittajana radiossa eri puolilla Kanadaa. Nykyisin hÀn asuu pienessÀ kylÀssÀ Montrealin etelÀpuolella.


FortĂŠller: Kalle Chydenius
Varighed: