(131)

Makt: de 48 lagarna

lydbog


Amoralisk, listig och skoningslös, denna bÀstsÀljande bok Àr en oumbÀrlig manual för alla som vill förstÄ och bemÀstra maktens spel. "Makt: de 48 lagarna" samlar visdomar frÄn nÄgra av historiens mest framstÄende strateger, ledare, hovmÀn, förförare och bedragare. Genom att dyka ner i historiska berÀttelser frÄn antikens Kina till renÀssansens Italien, avslöjar boken maktens essens och de listiga strategier som har anvÀnts i maktkampen genom tiderna.

Med insikter frÄn bÄde mÀn och kvinnor som har studerat och bemÀstrat maktens dynamik och social manipulation, erbjuder denna bok en djupgÄende förstÄelse av maktens hemligheter och metoder. De 48 lagarna Àr baserade pÄ historiska strategier och litterÀra exempel pÄ geniala maktspelare, vilket gör den till en skattkista av maktkunskap och hÀrskartekniker.

Boken kan anvÀndas pÄ flera olika sÀtt. Genom att lÀsa den frÄn början till slut kan du lÀra dig principiella saker om makten. Alternativt kan du blÀddra i den och vÀlja ut den lag som för tillfÀllet framstÄr som mest aktuell för dig. InnehÄllsförteckningen, som kort beskriver lagarna, gör det enkelt att identifiera den relevanta lagen.

"Makt: de 48 lagarna" Àr perfekt för den som vill bemÀstra maktens spel och bli en mÀstare i maktens vÀrld. Denna informativa och skoningslösa bok Àr en ovÀrderlig resurs för alla som Àr intresserade av att observera, försvara sig mot eller till och med fÄ makt.