(467)

Musse & Helium. Den sista kampen

lydbog & e-bog


Musse och Helium mÄ vara smÄ, men de Àr modiga som fÄ. Trots att de för tillfÀllet Àr inlÄsta i en mörk, fuktig kÀllare i DuvjÀgarnÀstet, sÄ vÀgrar de att ge upp.

NÀr mössen fÄr reda pÄ att DuvjÀgarna tÀnker skada katten Sigge ifall de vÀgrar hjÀlpa DuvjÀgarna att hitta Guldosten, mÄste mössen tÀnka och agera snabbt. Guldosten finns fortfarande gömd dÀr ute nÄgonstans. FrÄgan Àr: kommer det bli de onda eller de goda som finner den först?

De stÄr nu inför den största kampen nÄgonsin i deras liv. Som tur Àr fÄr de hjÀlp frÄn ovÀntat hÄll och dessutom fÄr de uppleva nÄgot vÀldigt speciellt, nÀmligen hur goda gÀrningar och fin energi kan komma tillbaka som en bumerang! LÄt Àventyret fortsÀtta...

Det hÀr Àr Morgan Allings inlÀsningar av de fem kapitelböckerna om Musse & Heliums första Àventyr, som frÄn början slÀpptes som fyra dramatiserade ljudbokssÀsonger. BerÀttelsen om deras jakt pÄ guldosten Àr sig lik, men mÄnga detaljer skiljer sig mellan den första ljudboksversionen i fyra sÀsonger, och det som sedan blev ett Àventyr i fem delar.


FortĂŠller: Morgan Alling

Varighed: