(22)

På villovägar

e-bog


Louise och Jon står inför den chockerande möjligheten att de kan vara släkt, vilket hotar att krossa de djupa känslor som vuxit fram mellan dem. Samtidigt blir Knud alltmer oigenkännlig och misstänksam, och hans hot om att bestraffa Louise tvingar henne att ständigt vara på sin vakt.

Ranveigs ankomst till Haveng med oväntade nyheter skakar om familjen Haveng till grunden, och avslöjar dolda hemligheter och sanningar som förändrar deras tillvaro för alltid. Kommer Elen att acceptera sanningen, eller fortsätta med sina lömska planer?

I skuggan av hotet mot Oleanna och hennes ofödda barn ser Alexander ingen annan utväg än att gömma henne långt från kaoset på gården. Med tiden som fiende kämpar han för att finna flugkrutet. Kommer han att hitta det i tid för att kunna återföra Oleanna hem innan barnet föds?

‘På villovägar’ är den fjortonde delen av Kaja Nylunds serie Nordanvinden, en gripande släktsaga där kärlek, intriger och mod utspelar sig i det vackra men krävande Nordnorge under 1800-talet.