(0)

Pimpa - Pimpa och ankungen Ali

lydbog & e-bog


När hönsmammans ägg kläcks finns det en ankunge bland ungarna! Pimpa bestämmer sig för att hjälpa honom att hitta sin mamma, men ankorna har redan flugit till Afrika. Som tur är träffar Pimpa en snäll molntuss som ger henne och ankungen lift. Tack vare molntussen återförenas ankungen Ali med sin familj.

© Franco Cosimo Panini Editore Spa © 2007 Francesco Tullio Altan / Quipos Srl (P)2022 Saga Egmont

Pimpa är en glad hund med röda prickar. Tillsammans med sin vän och ägare Armando – en man med imponerande mustasch och plommonstop – ger hon sig ut på färgstarka och roliga äventyr. Varje berättelse bjuder på en värld fylld av nya vänner, fantasi och nyfikenhet.

Tecknaren Francesco Tullio Altan skapade Pimpa som en present till sin dotter 1975. Sedan dess har över 150 berättelser med Pimpa publicerats och sålts i fler än 6,5 miljoner exemplar. Pimpa har också haft huvudrollen i flera framgångsrika program som producerats av det stora italienska tv-bolaget RAI.

Nu är Pimpa redo att bli en lojal följeslagare för en ny generation. Böckerna är perfekta för såväl små barn som deras äldre syskon, och hela familjen kan njuta av äventyren tillsammans.

© Franco Cosimo Panini Editore Spa © 2001 Francesco Tullio Altan / Quipos Srl (P)2022 Saga Egmont