(77)

Riikinkukkolinna

lydbog & e-bog


Claveringin perheen on hyvÀksyttÀvÀ se tosiasia, ettÀ heidÀn etuoikeutettu elÀmÀntapansa ja englantilainen maalaiskartanonsa ovat mennyttÀ aikaa. Nuori Jessica Clavering kasvaa perheensÀ taloudellisen tuhon varjossa.

Kun hĂ€nelle tarjoutuu ulospÀÀsy kotinsa katkeroituneesta ilmapiiristĂ€, hĂ€n tarttuu siihen – vaikka se tarkoittaakin avioliittoa uusrikkaan naapurin pojan Joss Maddenin kanssa. HĂ€n ei kuitenkaan tiedĂ€, kuinka dramaattisesti hĂ€nen elĂ€mĂ€nsĂ€ muuttuu. Nuoripari matkustaa legendaarisen opaalin perĂ€ssĂ€ Australian takamaille Jossin kotikartanoon. Opaalin kohtalo on kietoutunut tiiviisti Jessican menneisyyteen, ja hĂ€n joutuu kohtaamaan perheensĂ€ salaisuudet. Ja sitten on vielĂ€ Joss – onko heidĂ€n avioliittonsa vain kulissi? Vai onko se rakkautta?

Victoria Holt on Eleanor Alice Burford Hibbertin (1906-1993) kirjailijanimi. Holt oli yksi aikansa rakastetuimpia ja tuotteliaimpia kirjailijoita, joka teki lÀpimurtonsa historiallisilla romaaneillaan. HÀnen romaanejaan on myyty kansainvÀlisesti yli 50 miljoonaa kappaletta.


FortĂŠller: Elina Ylisuvanto
Varighed: