(0)

Salapaikassa

lydbog & e-bog


”Minä tiedän kuka hänet tappoi.”

Salapaikassa on psykologista piinaa ja älykästä rikostutkintaa yhdistävän sarjan viides osa, sukellus hyväosaisten nuorten päänsisäiseen pimeyteen.

Poliisi Stephen Moran on kiihdyksissään: nuoren Chris Harperin tapaus näyttää vihdoin avaavan hänelle tien Dublinin murharyhmään. Poika löydettiin vuotta aiemmin murhattuna kalliin yksityisen tyttökoulun mailta. Kun rikosylikonstaapeli Antoinette Conway lähtee käymään koululla ja avaa tutkinnan uudelleen, Moran tarttuu tilaisuuteen. Mutta tyttökoulun klaustrofobiseen, etuoikeutettuun maailmaan kätkeytyy julmuutta ja salaperäisyyttä, jota poliisit eivät ole osanneet kuvitella. Teini-ikäisten tyttöjen ystävyyssuhteiden takana vaikuttavat tiukka arvojärjestys, valtataistelu ja kaikkein vaarallisimmat, tarkoin varjellut salaisuudet.

Amerikkalais-irlantilainen Tana French (s. 1973) on kirjoittanut yhdeksän romaania, joita on myyty yli kahdeksan miljoonaa kappaletta. Lukuisia palkintoja keränneessä Dublinin murhat -sarjassa ovat suomeksi ilmestyneet Pimennossa, Ilmetty, Umpikuja ja Hylkymaa. Suomessakin suosittu tv-sarja Dublin Murders – Tappaja Dublinissa perustuu Frenchin romaaneihin.