(480)

Sisarten kesken

lydbog


Koskettava menestysromaani sisaruksista Satakielen kirjoittajalta

”Et sinĂ€ pelkÀÀ, ettĂ€ joku sĂ€rkee sydĂ€mesi. SinĂ€ pelkÀÀt, ettei sinulla ole sydĂ€ntĂ€, jonka voisi sĂ€rkeĂ€.”

Meghann on 42-vuotias avioeroihin erikoistuva asianajaja, joka asuu yksin hulppeassa asunnossa Seattlessa. Eronneena naisena ja työnsÀ takia hÀn on menettÀnyt uskonsa rakkauteen. Meghannin terapeutin mukaan avain elÀmÀnlaadun kohentamiseen on yksinkertainen: menneisyyden aiheuttamille haavoille on annettava lupa parantua.

Pikkusisko Claire on pikkukaupunkilainen yksinhuoltajaÀiti, joka on Meghannin mielestÀ antanut elÀmÀnsÀ valua hukkaan; keskeyttÀnyt aikoinaan yliopisto-opintonsa ja ryhtynyt hoitamaan isÀnsÀ kanssa vaatimatonta lomakeskusta. Nyt, 35-vuotiaana yksinhuoltajaÀitinÀ, Claire aikoo yhtÀkkiÀ mennÀ naimisiin vain parin viikon kuluttua ensi tapaamisesta. HÀiden lÀhestyessÀ sisarusten on vihdoin uskallettava kohdata toisensa rehellisesti ja avoimesti.

Kristin Hannah (s. 1960) kouluttautui alun perin juristiksi, mutta ryhtyi jo 1990-luvulla pÀÀtoimiseksi kirjailijaksi. Hannahin tuotanto kÀsittÀÀ yli kaksikymmentÀ romaania, jotka ovat saaneet useita palkintoja. KansainvÀlinen jymymenestys Satakieli viipyi New York Timesin bestsellerlistalla useita kuukausia, ja siitÀ on tekeillÀ Hollywood-elokuva.


FortÊller: Liisa Pöntinen
Varighed: