(106)

Sukellusveneet Atlantilla

lydbog & e-bog


On helmikuu vuonna 1941. Saksalaiset ovat pÀÀttÀneet tuhota jÀlleen yhden brittien sukellusveneistÀ. Saksa ja Iso-Britannia ovat kamppailleet vuosia Atlantin herruudesta, sillÀ Saksa haluaa estÀÀ saattueet, joilla liittoutuneet yrittÀvÀt auttaa brittejÀ. TÀllÀ kertaa voitonvarmat saksalaiset merikapteenit yllÀttyvÀt karvaasti. Paljastuu, ettÀ erÀs brittien taitavimmista sukellusvenekapteeneista on mukana suojaamassa saattuetta ja hÀnellÀ on vaarallinen ÀssÀ hihassaan. Yksi kaikkien aikojen hurjimmista meritaisteluista on alkamassa. Miten kÀy saattueiden miehistölle ja matkustajille, kun ympÀrillÀ velloo valtameri ja vastustajan syvyyspommi saattaa rÀjÀhtÀÀ hetkenÀ minÀ hyvÀnsÀ?

Teos kuuluu Eurooppa liekeissÀ -sarjaan. Tutustu toisen maailmansodan tapahtumiin viimeisten elossa olevien silminnÀkijöiden kertomusten, koskettavien kirjeiden ja mielenkiintoisten asiantuntijahaastatteluiden avulla.

Maailman historia vie sinut henkeĂ€salpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepĂ€in – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptilĂ€isten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jĂ€nnittĂ€vistĂ€ ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.


FortĂŠller: Tapio Rauvala
Varighed: