(0)

Tähtimerkit-sarja: 10 eroottista tarinaa vaa'alle

e-bog


”On kuin Stina näkisi itsensä ulkopuolelta, kuin sumussa. Kuka oikein on tämä hullu nainen, joka uskaltaa tehdä jotain tällaista? Niin hän katsoo alaspäin, ja näky Thorista istumassa polvillaan hänen edessään ja suutelemassa keskittyneesti hänen reisiään, kuin mies melkein palvoisi niitä, täyttää Stinan sekä ylpeydellä että halulla.”

Vaaka ei paljasta korttejaan ennen kuin on varma, että todella haluaa toisen osapuolen kanssa vällyjen alle. Sinne päästyään tämä eloisa ilmamerkki on kuitenkin estoton ja kiihkeä. Hänelle on tärkeää täyttää partnerinsa toiveet ja tyydyttää tämä kerta toisenta jälkeen. Vaa'an pedistä et lähde tyytymättömänä. Elämäniloinen vaaka pitää flirttailusta ja nauttii saamastaan huomiosta. Vaaka etsii tasapainoa koko elämänsä ajan, mutta on uskollinen ja luotettava kumppani. Hän on herkkä, antelias ja romanttinen petikumppani. Nautinnonhaluinen vaaka pitää kauniista ja aistikkaisista partnereista.

Tässä kokoelmassa on seuraavat novellit:

Lumi – eroottinen novelli

She moves in mysterious ways – eroottinen novelli

Seksiklubi La Cabaña - eroottinen novelli

Kahvia? - eroottinen novelli

Työmiestä etsitään Osa 1 - eroottinen novelli

Työmiestä etsitään Osa 2 - eroottinen novelli

Monisuhteinen joulu – eroottinen novelli

Nokkosia ja saunaa – eroottinen novelli

Opiskelija-asuntola – eroottinen novelli

Rocktähti - eroottinen novelli

Tässä kokoelmassa on eroottisia novelleja seuraavilta LUST-kirjoittajilta: Saga Stigsdotter, Vanessa Salt, Malin Edholm, Amanda Backman, Kristiane Hauer, Morten Brask, Beatrice Nielsen ja Christina Tempest.