(0)

Toiveiden lapset

e-bog


Kolme paria, kolme unelmaa vanhemmuudesta.

Diana ja Andrew ovat oikea unelmapari, ja heillä on täydellinen elämä: he ovat rikkaita, menestyneitä ja heillä on paljon ystäviä. Mutta lasta heillä ei ole. Ei, vaikka se on heidän suuri haaveensa.

Charlie haaveilee myÜs perheestä, mieluiten isosta sellaisesta, mutta hänen puolisonsa Barbie haluaa keskittyä uraansa. Vanhempansa menettänyt Charlie pelkää, ettei saa koskaan tulla itse isäksi. Miksei Barbie ajattele hänen näkÜkulmaansa?

Pilar on nelikymppinen kun menee naimisiin kuusissakymmenissä olevan Bradin kanssa. Se herättää ystävien kesken hälinää, mutta väliäkÜ sillä. Pilar ja Brad ovat onnellisia. Mutta sitten Pilar alkaa miettimään, haluaisiko hän sittenkin lapsen. Kaduttaako, jos hänestä ei koskaan tule äitiä?

Kolmen kalifornialaisen pariskunnan haaveet, pelot ja ilon aiheet kietoutuvat toisiinsa. Vanhemmuuden, lapsettomuuden ja perhe-elämän kysymyksiin lÜytyy erilaisia vastauksia, mutta tärkein kysymys on silti tämä: kantaako rakkaus läpi kaikkien vaikeuksien?

Danielle Steel (s. 1947) on yhdysvaltalainen kirjailija. Hän on julkaissut useita bestselleriksi nousseita romaaneja, ja hänen tuotantoonsa kuuluu yli 180 teosta. Steelin teoksia on käännetty useille kymmenille kielille ja myyty yli 800 miljoonaa kappaletta. Ennen kirjailijanuraansa Steel tyÜskenteli mainostoimistossa.