(1)

Tunteella!: Voimaa tekemiseen

e-bog


Ilman tunteita ei synny mitÀÀn! Kaikkien pyrkimystemme ja halujemme takana - niin arjessa kuin työelÀmÀssÀ - on halu kokea tietynlaisia tunteita.

Tunteista puhutaan kuitenkin liian yleisellÀ tasolla. On helppo sanoa, ettÀ nyt tarvitaan lisÀÀ tunnetta, tahtoa ja kipinÀÀ. MitÀ tunteita tarkalleen ottaen tarvitaan ja miksi juuri niitÀ? Jokaisella tunteella on oma tehtÀvÀnsÀ ja omat vaikutuksensa.

Tunteella! Voimaa tekemiseen -kirjassa tarkastellaan yksittÀisten tunteiden vaikutuksia toimintaamme. Miten jokin tunne syntyy ja herÀÀ ja miten se vaikuttaa tekemisemme mÀÀrÀÀn, suuntaan ja laatuun? EntÀ pÀÀtöksiimme ja sosiaaliseen toimintaamme? Kirja opastaa tunnistamaan eri tunteita ja niiden vaikutuksia kÀyttÀytymiseemme sekÀ antaa oivallisia vinkkejÀ, miten niitÀ voi hyödyntÀÀ. Kirja antaa ohjeita sekÀ oman tunne-elÀmÀn kehittÀmiseen ettÀ tunteiden hyödyntÀmiseen työpaikoilla.

Jarkko Rantasen kirja sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyÀ työpaikoilla - johtajille, esimiehille, henkilöstön kehittÀjille, työterveyshuollon edustajille. Kirja tarjoaa evÀitÀ myös jokaiselle oman tunne-elÀmÀnsÀ ja suorituskykynsÀ kehittÀmisestÀ kiinnostuneelle henkilölle.

Jarkko Rantanen (PsM) on tunteisiin ja työelÀmÀn ihmiskysymyksiin erikoistunut coach, kirjailija ja Tunneakatemian pÀÀvalmentaja.