(802)

Vit krypta

lydbog & e-bog


Alex och Dani Àr enÀggstvillingar och oskiljaktiga sedan deras förÀldrar övergivit dem. En midsommarnatt nÀr de Àr 22 Är försvinner Dani spÄrlöst. Man letar efter henne i flera mÄnader utan att finna minsta ledtrÄd.

Omgivningen försöker fÄ Alex att glömma det hemska som har intrÀffat, men hon fÄr ett nervöst sammanbrott och ligger katatonisk pÄ psyket i en hel mÄnad. NÀr hon skrivs ut har hon bara en enda tanke i huvudet: Att hitta Dani.

För att försörja sig medan hon letar efter systern tar Alex anstÀllning pÄ den mytomspunna dejtingfirman Ash & Coal. Det Àr dÀr hon trÀffar den framgÄngsrika och attraktiva psykologen Carl Asher. Snart börjar mÀrkliga saker att hÀnda. Varför kÀnner hon Danis nÀrvaro i ett speciellt rum pÄ firman? Vem Àr det som lÀmnar mystiska meddelanden i hennes lÀgenhet?

Alex misstÀnker att en ockult sekt har kidnappat Dani, men kan det verkligen stÀmma? MÀnniskor i hennes omgivning börjar ifrÄgasÀtta hennes mentala hÀlsa: inbillar hon sig allt? Plötsligt befinner Alex sig i ett farligt limbo dÀr mycket tyder pÄ att hon stÄr nÀst pÄ tur.

Vit krypta Ă€r en thriller om sekter med osynliga nĂ€tverk, frihetsberövande, maktlöshet och manipulation – och om en syskonkĂ€rlek som Ă€r starkare Ă€n allt.


FortĂŠller: Julia Dufvenius
Varighed: