(1)

14

audiobook & e-book


Cinc homes han partit a la guerra. Una dona n’espera la tornada de dos. Falta per saber si tornaran. Quan. I en quin estat.

L'aproximació de Jean Echenoz a la Gran Guerra, a aquesta barbàrie sense precedents que va sacsejar mig món i va destrossar l'altre mig, se salda amb un relat precís i afilat sobre la marxa dels soldats per França, l'estrÚpit de la carn i el metall , els projectils i els morts, la massa sense ment enviada a morir. Una novel·la d'absÚncies, de desesperació i de fugida.

(Orange, França, 26 de desembre de 1947) Ă©s un dels novel·listes contemporanis amb mĂ©s reconeixement internacional.Malgrat que va estudiar Sociologia i Enginyeria Civil, la seva gran passiĂł ha estat sempre la literatura. Va publicar la seva primera novel·la, Le MĂ©ridien de Greenwich, el 1979, amb la qual va guanyar el premi FĂ©neon.Fins ara ha publicat 14 novel·les, per les quals ha rebut els premis literaris mĂ©s importants de França, com el Goncourt o el MĂ©dicis.En catalĂ  en podeu trobar tambĂ© les novel·les Me’n vaig (Proa, 2000), 14 (Raig Verd, 2013) i CĂłrrer (Raig Verd, 2014).


Narrator: Miguel GonzĂĄlez

Duration: