(0)

8 timmar av avslappningsmusik/sömnmusik med orientalisk touch

audiobook


8 timmar av avslappningsmusik/sömnmusik med orientalisk touch

Välkommen till en värld av ro och harmoni, där du kan släppa taget om dagens stress och hitta ditt inre lugn. Oavsett om du behöver hjälp med att somna, slappna av efter en lång dag, eller skapa den perfekta stämningen för studier och fokus, erbjuder denna ljudbok en oavbruten åtta timmar lång resa genom mjuk, avkopplande musik.

Fördelarna med att lyssna:

Förbättrad sömn: Om du har svårt att somna eller ofta vaknar under natten, kommer den lugnande musiken att hjälpa dig att stilla tankarna och återgå till en djup och vilsam sömn.

Minskad stress och ångest: Lugn musik kan sänka nivåerna av stresshormoner i kroppen, vilket gör att du känner dig mer avslappnad och i balans.

Ökad koncentration: Skapa en behaglig och produktiv atmosfär när du studerar eller arbetar, med bakgrundsmusik som inte stör utan hjälper dig att hålla fokus längre.

Förbättrad meditation: De mjuka ljuden ger en perfekt ljudkuliss för meditation, vilket hjälper dig att lättare komma in i ett tillstånd av inre frid.

Återhämtning och avslappning: Perfekt för lugna stunder av återhämtning där du bara vill låta kroppen och sinnet återfå sin energi.

Spela upp ljudboken på låg volym i bakgrunden när du chillar, sover, studerar eller gör andra aktiviteter, och låt den skapa en atmosfär som förvandlar ditt rum till en plats av djup avkoppling och zenliknande ro.

Skapa ditt egna lugn, var som helst och när som helst.

Musik: "Healing" by Kevin MacLeod (incompetech.com) och @TheHonestGuys

Licens: Creative Commons: By Attribution 4.0

https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/


Narrator: Rolf Jansson

Duration: