(12)

Aavikkosutten veli

audiobook & e-book


Taitavaa psykologista jÀnnitystÀ.

Lapponia-sarjan toinen osa vie raa'an murhan jÀljille Pohjois-Suomessa. Ruusuvuori kirjoittaa terÀvÀsti aikamme ÀÀriliikkeistÀ.

Raaka kaksoismurha jÀrkyttÀÀ koko KemiÀ - mutta erityisesti pastori Janne Dunderia, jonka vanhaa koulukaveria Matti Santa-ahoa epÀillÀÀn verityön tekijÀksi. Kun kadonnutta Mattia jÀljittÀÀ koko kaupunki, Dunder palaa mielessÀÀn omiin kouluvuosiinsa. Löytyisikö niistÀ syy ystÀvÀn suistumiselle pahuuteen? Samaan aikaan kaupunkia ravistelee myös uusnatsijÀrjestö Thorin Vasara, jonka taustalla hÀÀrii yllÀttÀvÀn vaikutusvaltaisia tahoja. On syytÀ myös epÀillÀ jÀrjestön ottaneen tÀhtÀimeensÀ valtakunnan tason poliitikon. Kun Dunder kietoutuu myös Thorin Vasaran verkkoon, apuun tarvitaan hÀnen ystÀvÀÀnsÀ, lastenpsykiatri Saara Julinia. PystyvÀtkö he edes yhdessÀ estÀmÀÀn horisontissa hÀÀmöttÀvÀt tragediat?

Juha Ruusuvuori on kirjallisuuden palkittu ammattilainen, joka on tunnettu mm. romaaneistaan, sarjakuvistaan ja meriaiheisista teoksistaan. HÀn asuu Kemiönsaaren Taalintehtaalla. Lapponia-romaanisarjassa kÀsitellÀÀn ihmisten kaltoin kohtelua, rikoksia ja uhriutumista.


Narrator: Aku Laitinen
Duration: