(1)

Alla polttavan auringon

E-book


Historiallista romantiikkaa Espanjan auringossa

Isabella San Roman elÀÀ ylellistÀ elÀmÀÀ sukunsa linnassa Segoviassa. Suurkaupunki Madrid kutsuu silloin tÀllöin tanssiaisineen ja muine huvituksineen, mutta rakkaan Àidin sairaus pitÀÀ Isabellan enimmÀkseen maaseudun rauhassa.

Onneksi on kiltti ja kunnollinen, korkeasyntyinen Rodrigo, joka rakastaa Isabellaa sopivaisuuden rajoissa ja lupaa hÀnelle tasaista, hyvÀÀ elÀmÀÀ. Aivan toista maata on Jorge Garp, suorapuheinen ja tylysti kÀyttÀytyvÀ lÀÀkÀri, joka ei sÀÀnnöistÀ vÀlitÀ, vaan puhuu hÀpeÀmÀttÀ liian tiukkojen korsettien vaaroista ja auttaa köyhÀlistöÀ ilmaiseksi. Hienohelmaisia aatelistyttöjÀ Jorge suorasaan halveksii. Mutta miksi Isabellan ja Jorgen vÀlillÀ sitten kipunoi hÀmmentÀvÀsti?

Alla polttavan auringon on kiihkeÀ rakkaustarina menneen ajan Espanjasta. Se on julkaistu alun perin kirjailijanimellÀ Johanna Koivu.

SeurapiirejÀ ja suuria tunteita on sarja ihastuttavia historiallisia rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hÀn kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.