(69)

Alt for mange hemmeligheder

E-book


"Han havde ikke Þnsket at kunne lide det, men han havde kunnet lide det. Det kunne jeg mÊrke, men jeg havde jo ogsÄ set ham have sex med en anden pige og smide hende ud bagefter. Det var ikke nogen stor bedrift at fÄ Rush. Jeg havde ikke opnÄet noget sÊrligt. Han var bare vred, fordi det havde vÊret mig, der havde tÊndt ham."

Hun er 19 Är, hans stedfars datter og bÄde uskyldig og naiv efter at have brugt det meste af sin ungdom pÄ at passe sin syge mor. Og sÄ er Blaire det eneste, der nogensinde har vÊret forbudt omrÄde for 24-Ärige Rush. Han er charmerende, kan bruge frit af sin fars millioner og har en mor, der desperat higer efter hans kÊrlighed og aldrig sÊtter grÊnser, Tre grunde til, at Rush fÄr alt, han peger pÄ.

Da Blaires mor dÞr, mÄ Blaire flytte fra et lille hus pÄ landet og hjem til sin far og hans nye kone i et enormt hus i et rigmandskvarter. Kun for at finde ud af, at hendes far slet ikke er der, men er pÄ kÊrlighedsferie i Paris. Tilbage i huset er Blaires stedbror Rush, sÞn af en rockstjerne, kynisk, nedladende, forkÊlet og sÄ sindssygt lÊkker, at Blaire bÄde irriteres og drages af ham.

Som sommeren gÄr, ser Blaire til sin store overraskelse en helt anden side af Rush, og den gnistrende kemi mellem dem bliver svÊrere og svÊrere at ignorere. Rush bÊrer imidlertid pÄ en mÞrk hemmelighed, der potentielt kan smadre alt, hvad Blaire nogensinde har troet pÄ. Men kan hun nÄ at finde ud af, hvad han skjuler for hende, fÞr forelskelse og begÊr opsluger hende, og der ikke er nogen vej tilbage?