(1)

Barbie - Equip d'espies

audiobook & e-book


La Barbie i les seves amigues sĂłn gimnastes de nivell mundial, tan bones que les han reclutat com a espies per una missiĂł secreta. AlgĂș ha robat unes joies molt poderoses i la Barbie, la Renee i la Teresa hauran de treballar en equip i fer servir disfresses enlluernadores i artefactes rutilants d'alta tecnologia per detenir a la malvada lladre de joies.

Viu aventures genials amb la Barbie i les seves amigues! Resol els misteris que s'amaguen darrere portes secretes, monstres marins i missatges dins d'ampolles; atrapa a malvats actuant com una espia, canta amb la banda de rock de la Barbie i celebra l'aniversari de la Chelsea a Dreamtopia. Viatja a les illes tropicals més boniques i als planetes de galàxies més llunyanes. Som-hi, anem!

PyjamashjÀltarna Àr frÄn början en fransk bilderboksserie som blev populÀr över hela vÀrlden nÀr den först sÀndes pÄ TV Är 2015. I den Àlskade Netflix- och Disneyserien följer vi Amanda, Oscar och Jens, vars magiska pyjamasar förvandlar dem till superhjÀltar om natten. Amanda blir till Ugglis, Oscar blir Kattpojken och Jens blir Gecko.

Pyjamasarna mÄ ge dem superkrafter, men i slutÀndan Àr det vÀnskap och samarbete som Àr deras hemliga vapen. Serien ger barn styrkan att besegra sina nattliga rÀdslor och lÀr ut viktiga budskap om hur man blir en bÀttre person. Det finns inget som PyjamashjÀltarna inte klarar av.

PJ Masksℱ och tillhörande varumĂ€rken Ă€gs av eOne/Hasbro och anvĂ€nds under licens frĂ„n Hasbro. © 2021 Hasbro