(0)

Bedste venner : Den utrolige historie om hunden og dens tobenede ven

E-book


Man siger, at vi er menneskets bedste ven. Vi har ladet os tÊmme af dette besynderlige, tobenede dyr, der har brugt os som jagthunde, fÄrehyrder og statussymboler. Men vi har ikke altid vÊret sÄ lydige


I Bedste venner dykker Benjamin Flouw ned i den utrolige historie om hunden og dens tobenede kammerat – mennesket. Her bliver vi klogere pĂ„ den forblĂžffende historie om, hvordan de 450 forskellige hunderacer, man i dag kan mĂžde pĂ„ gaden og i parken, alle nedstammer fra den grĂ„ ulv, ligesom vi lĂŠrer mere om, hvad der kendetegner de forskellige racer. Vi mĂžder bl.a. granddanoisen, som er verdens stĂžrste hund, og bordercollien, som er et rent geni pĂ„ fire poter.

Den anerkendte forfatter og kunstner Benjamin Flouw er bosat i Marseille, Frankrig og finder meget inspiration i naturen omkring ham. Hans mÄl er at fylde verden med farverige og dramatiske billeder og illustrationer af dyr, planter og landskaber, hvilket afspejler sig smukt i Bedste venner, som er rigt illustreret fra fÞrste til sidste side.