(0)

Befri mormor

audiobook


En hylesjov og actionmÊttet historie til krimidrengene og -pigerne pÄ 8-12 Är.

Tipi er nervÞs, fordi mormors hjerte er slidt. SÄ da han hÞrer om en butik, der sÊlger DNA-hjerter, tager han en beslutning: Skaf et spritnyt hjerte til mormor, og red hendes liv! Snart er han pÄ vej til butikken i mormors fede gangsterbil. Og snart er han rodet ind i et vildt drama med en tÄrnhÞj sÞlvrobot, skruppellÞse forbrydere 
 og en kidnappet mormor.

'Befri mormor' er en sjov, skÞr og spÊndende bÞrneroman af forfatteren bag den Orlapris-nominerede 'Jagten pÄ den talende hund', 'Milo & TrÄd'-serien og 'Vild-bÞgerne'. Bogen egner sig til oplÊsning fra 7 Är og som selvlÊsning fra 9 Är.

Seriebog 3: 'Befri mormor' er en selvstĂŠndig historie i forfatterens nye 'Befri'-serie.

Anmelderne skriver om bogen og serien:

“*****Bogen er virkelig sjov, spĂŠndende og hyggelig pĂ„ en og samme tid. Kan helt sikkert anbefales herfra, og man fĂ„r undervejs levet sig ind i drengenes univers og hepper pĂ„ dem hele vejen igennem. Genialt plot!” (Splint, Bogrummet)

“SkĂžr, sjov og spĂŠndende bog til 8-12-Ă„rige.” (DBC).

“Bo Skjoldborg skriver smĂ„ sjove, absurde og/eller actionpacked historier, og den nye Befri-serie er prĂŠcis alle tre ting. Anbefales til bĂžrn fra ca. 9-10 Ă„r til bĂ„de hĂžjt- og selvlĂŠsning.” (Bibliotekat)

Omslagsillustration og -grafik: Patrick Steptoe.