(4)

Besat

audiobook & e-book


Tre unge mennesker – en kvinde og to mĂŠnd – er sammen med en gruppe venner pĂ„ besĂžg pĂ„ en ĂždegĂ„rd i Sverige i sommeren 2007.

Midt under festen sÞger de tre ud i det Þde skovomrÄde omkring huset, hvor de bliver vidner til en tragisk bilulykke, der koster to smÄ piger livet. De to mÊnd befinder sig i nÊrheden af ulykkesstedet, tÊt pÄ vejen, kvinden inde i skoven. PÄstÄr de. Men er det sandt? Hvor har de i virkeligheden vÊret?

Netop hjemkommet fra sin ferie i Japan bliver Mette Rossel – politiassistent Morten Krags kĂŠreste – involveret i den nu et Ă„r gamle sag, og da Morten kort tid efter ogsĂ„ vender hjem, bliver han konfronteret med en rĂŠkke mystiske hĂŠndelser og flere uforklarlige dĂždsfald. Hvordan hĂŠnger begivenhederne sammen? Hvem taler sandt?

Hvem kan Morten stole pĂ„? MĂ„ske kun sig selv? "Besat" er en moderne thriller om sĂ„rede mennesker, om skyld og soning, om hĂŠvn og lidenskab og om at sĂžge sandheden – hvis den findes?

Besat er en moderne thriller om sĂ„rede mennesker, om skyld og soning, om hĂŠvn og lidenskab og om at sĂžge sandheden – hvis den findes?

Besat er fĂžrste selvstĂŠndige og afsluttede del af en trilogi, der omfatter Besat, Bedrag og BegĂŠr.


Narrator: Steen Harvig
Duration: