(48)

Bloomsburyn naiset

audiobook & e-book


Vanha kirjakauppa. 51 sÀÀntöÀ. Kolme naista, jotka rikkovat niitÀ kaikkia.

Mukaansatempaava romaani sodanjÀlkeisestÀ Lontoosta, satavuotiaasta kirjakaupasta ja kolmesta pÀÀttÀvÀisestÀ naisesta, jotka etsivÀt paikkaansa nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Kunnianarvoisa Bloomsbury Books -kirjakauppa on jo vuosisadan pitÀnyt pintansa muutoksia vastaan. Vanhojen toimintatapojen sÀilymisestÀ pitÀvÀt huolen liikettÀ johtavat miehet ja seinÀtauluun kirjatut 51 ehdotonta sÀÀntöÀ.

50-luku on kuitenkin suurten muutosten aikaa myös kirja- ja kustantamomaailmassa. TÀmÀ ei jÀÀ huomaamatta kirjakaupassa työskenteleviltÀ naisilta, VivieniltÀ, Gracelta ja EvieltÀ. HeillÀ on aivan omat suunnitelmansa niin Bloomsburyn kuin oman elÀmÀnsÀkin suhteen.

Edellisen menestysromaaninsa Jane Austenin talo tavoin Jenner punoo tarinaan myös tosielÀmÀn kirjallisia hahmoja. Kirjakaupan naisten kanssa uutta, rikkaampaa ja palkitsevampaa tulevaisuutta ovat luomassa mm. Daphne du Maurier, Ellen Doubleday, Samuel Beckett ja George Orwellin leski Sonia Blair.

Natalie Jenner on englantilaissyntyinen juristi ja kirjailija. Jenner asuu Kanadassa ja on perustanut Ontarioon kirjakaupan.


Narrator: Annu Valonen
Duration: