(0)

Brilleaber

audiobook


Tre historier for bĂžrn om mobning: "Brilleaben", "Frede" og "Forunderlige Gustav".

"Brilleaben" Stella er ny pÄ skolen og skal gÄ i femte klasse. Da Villy og hans to fÞlgesvende fra syvende klasse fÄr Þje pÄ hende, begynder de straks at drille. Rigtig farligt bliver det, da Stella i sidste time skal pÄ toilettet nede i gÄrden. Her venter Villy.

"Frede" er ogsÄ ny elev pÄ sin skole. Han er lille, grÄ og kedelig. Alle hans klassekammerater er stÞrre end ham og meget farligere. Det mÊrker Frede i frikvartererne.

"Forunderlige Gustav" duer ikke til meget. I skolen hÞrer og siger han ingenting. Nogle af pigerne siger, at han lugter. Der er ingen, der gider at lege med ham, undtagen Lasse og Allan, som nogle gange spiller fodbold med ham. Men en dag rammer Gustav fodbolden, og sÄ sker der ting og sager.

Den danske forfatter Poul Larsen (f. 1940) er oprindeligt uddannet kontorassistent og efterfĂžlgende folkeskolelĂŠrer – et job, som han bestred i 30 Ă„r, fĂžr han for alvor vendt sin opmĂŠrksomhed mod forfattergerningen. Poul Larsen fik sin litterĂŠre debut i 1972 med digtsamlingen "Bare Digte" og har levet af at skrive siden 1995, hvor han stoppede som folkeskolelĂŠrer.