(12)

Cirkusponnyn

E-book


LĂ€ttlĂ€st, spĂ€nnande och massor av djur i Lin Hallbergs serie ”Tiger Anderssons djurskola”. FĂ€rgstarka böcker för nybörjarlĂ€sare, om syskonen Levi och Lo som tillsammans med grannen Tiger tar hand om djur i nöd.

Det har kommit en cirkus till Vik. Tiger har fÄtt biljetter och Levi och Lo följer med. Tiger tycker egentligen inte om cirkusar. Han gillar inte att djur ska behöva göra konster. FarhÄgorna besannas nÀr en olycklig ponny plötsligt blir folkilsk.

Och nĂ€r cirkusen sedan ska Ă„ka vidare fĂ„r ponnyn inte följa med. Var ska den dĂ„ bo? Den mĂ„ste fĂ„ hjĂ€lp! Naturligtvis fĂ„r ponnyn stanna hos Tiger, i alla fall över sommaren 


Ingen kan som Lin Hallberg berĂ€tta om djur för barn. I serien "Tiger Anderssons djurskola" fĂ„r Levi och Lo lĂ€ra kĂ€nna mĂ„nga olika djur: En del vilda, en del tama – alla beskrivna med glimten i ögat och en stor portion humor.

Cirkusponnyn Àr den sjunde helt fristÄende delen i serien. LÀs ocksÄ: Djuren flyttar in, Det piper i pÄsen, SÀlsommar, Hemliga Hanson, Sockan börjar valpskola och Kaninklubben.