(2)

Copyman

audiobook & e-book


Forfatteren Steen Harvig lÊgger i sin 11. spÊndingsroman, Copyman, spor ud, som viser vej til lÞsningen af en af verdens mest sagnomspundne mordgÄder.

Politiassistent Morten Krag har taget orlov fra sin stilling pÄ PolitigÄrden i KÞbenhavn for at realisere en gammel drÞm om at arbejde som psykoterapeut, men da en af hans klienter, en yngre lÊge, pludselig forsvinder, samtidig med at et par uhyggelige sager verserer omkring to andre lÊger, mÄ Krag trÊde til og assistere sine gamle kolleger.

Den genetablerede stab pÄ GÄrden ivÊrksÊtter en systematisk efterforskning og stÞder pÄ to spor: et, der har forbindelse til en ung kvindes sporlÞse forsvinden i Sydnorge ti Är tidligere, og et andet, der har relation til et mystisk Z, et tegn eller bogstav, man har fundet pÄ gerningsstederne.

Hvordan hÊnger de problematiske hjemlige sager sammen, og hvilken forbindelse er der mellem de implicerede, eller drejer det sig i virkeligheden om spor, der kan fÞres tilbage til en af de mest skelsÊttende og komplicerede mordgÄder, verden endnu har set? Morten Krag stÄr over for sit vanskeligste job til dato.

ANMELDERNE SKREV

"Steen Harvigs gedigne krimier burde have lidt mere bevÄgenhed (...) Han leverer immer solidt hÄndvÊrk af den gamle skole, hvor nÞgtern realisme tÊller mere end nymodens ramasjang."

- 4 hjerter, Politiken

"Steen Harvig benytter begavet en populĂŠr konspirationsteori som klangbund i sin seneste krimi."

- 4 stjerner, Jyllands-Posten

"Copyman er krimiforfatteren Steen Harvigs 11. udgivelse, og lad det vÊre sagt med det samme: han holder stilen hele vejen igennem (...) Steen Harvig har igen begÄet en bÄde spÊndende og dygtigt skrevet kriminalroman"

- TĂ„rnby Bladet


Narrator: Morten RĂžnnelund
Duration: