(2)

Culpes compartides

E-book


Torna Sebastian Bergman, més incombustible que mai.

La unitat d'homicidis d'Estocolm estĂ  sumida en una crisi profunda des que es va revelar que un dels seus membres Ă©s un assassĂ­ en sĂšrie. La Vanja Lithner lluita per salvar el seu departament quan troben una dona assassinada en una granja de porcs als afores de VĂ€sterĂ„s. Tots els indicis apunten que l'acte es va fer pensant en una persona en concret: en Sebastian Bergman. Al llarg dels anys, el reconegut i sempre controvertit psicĂČleg criminal ha ajudat la unitat a resoldre nombrosos casos, perĂČ desprĂ©s dels esdeveniments recents Ă©s persona non grata. ÂżSerĂ  el retorn d'en Bergman la salvaciĂł o la ruĂŻna de la unitat d'homicidis?

Mentrestant, en Tim Cunningham, un antic pacient d'en Sebastian, apareix mort. En Tim tambĂ© va perdre un fill al tsunami del 2004, perĂČ resulta que hi ha molts interrogants al voltant de la famĂ­lia Cunningham i aquell terrible Nadal de fa vint anys. Uns interrogants que potser la Cathy, la filla d'en Tim, podrĂ  ajudar a aclarir.

Culpes compartides és l'apassionant nou lliurament de la sÚrie Bergman, que torna amb més misteri, més sorpreses i més Sebastian en estat pur que mai. No te'l pots perdre.