(0)

De bedste venner

audiobook & e-book


Gina og Fergus, Laurence og Hilary. To almindelige, intelligente og rare middelklassepar, Ă©n datter, tre sĂžnner, i Ă„revis de bedste venner.

Men da idyllen krakelerer hjemme hos Gina og Fergus, og Gina sĂžger trĂžst hos Laurence og Hilary, er det mere end venskabet kan bĂŠre.

Engelske Joanna Trollope har en stor lĂŠserskare – mĂ„ske fordi hun har vist sig at vĂŠre mere end dygtig til at sĂŠtte ord pĂ„ almindelige menneskers smĂ„ synder og pĂ„ de begivenheder i hverdagen, der ender med at ĂŠndre vores liv.

Joanna Trollope (f. 1943) er en engelsk forfatterinde, der ogsĂ„ har skrevet bĂžger under pseudonymet Caroline Harvey. I 1980 vandt hun prisen for bedste romantiske udgivelse med romanen ”Parson Harding’s Daughter”. Joanna Trollope er bedst kendt for sine familiedramaer og kĂŠrlighedsromaner, hvor isĂŠr den menneskelige psykologi og forholdet mennesker imellem er realistisk beskrevet.

”Man mĂ„ vĂŠre lavet af sten for ikke at blive indfanget af hendes personer, som enten vokser sig store i ulykken eller kalder pĂ„ en sympatisk forstĂ„else, fordi det, nĂ„r det kommer til stykket, kun er menneskeligt at handle smĂ„ligt og beregnende, nĂ„r ens lykke eller solide tilvĂŠrelse stĂ„r pĂ„ spil.” – Katinka Bruhn, Weekendavisen


Narrator: Fritze Hedemann
Duration: