(1)

De nye begyndelsers hjem

audiobook & e-book


Tag med til Thorndale, og oplev spirende kÌrlighed og blomstrende haver. Thorndale-serien er forførende feelgood, fuld af hjertevarme og romantik, charmerende miljøer og skønne karakterer.

Et landsted i forfald. Et knust hjerte. En mulighed for en ny begyndelse? Annie vender tilbage til landsbyen Thorndale, hvor hun tilbragte det meste af sin barndom, med hĂĽbet om at starte forfra. Hendes mission er enkel. Hun vil renovere det landsted, som hendes gudmor har efterladt hende, og sĂĽ vil hun samle skĂĽrene af sit knuste hjerte sammen.

Da hun kommer pĂĽ kant med den lokale livredder Jon, kan Annie ikke lade vĂŚre med at tĂŚnke, om det var en stor fejltagelse at vende hjem til Thorndale. Landsbyen har tydeligvis forandret sig, og det, hun har mindst brug for, er mere drama i sit liv. Men det skal vise sig at vĂŚre noget nĂŚr umuligt at undgĂĽ den distraherende og charmerende Jon. IsĂŚr nĂĽr hele byen synes at konspirere om at smede de to sammen.

Annie søger en ny start uden nogen romantiske forviklinger – men hvad hvis Annies vej mod genopbygget tillid netop fører hende ud på kærlighedens risikable bølger?

De nye begyndelsers hjem er første selvstÌndige bind i serien om livet i Thorndale.


Narrator: Line Jønsson
Duration: