(2)

Den lille vampyr i Jammerdalen

E-book


"Pludselig sÄ han en mÞrk skikkelse hÊve sig op i luften fra borgens tÄrn.

Det var uden tvivl en vampyr.

Men det alene var ingen grund til at vÊre bekymret, mente Anton. Der fandtes jo ogsÄ vampyrer, han ikke behÞvede at vÊre bange for, Anna, for eksempel.

Hvad der alligevel gjorde ham urolig, var vampyrens usédvanlige opfþrsel. I stedet for at skynde sig hurtigt vék, kredsede den igen og igen om ruinen 
 som holdt den udkig efter et eller andet.

Efter noget 
 eller nogen!"

Anton har glĂŠdet sig til pĂ„skeferien, hvor han og hans far skal pĂ„ ferie i Jammerdalen og leve som vildmĂŠnd. Men Jammerdalen lader til at have fĂ„et sit navn, fordi der netop er jammerligt i dalen. Der er vĂ„dt og koldt, og den gamle borgruin, som far er sĂ„ begejstret for, giver Anton myrekryb – det lader nemlig til, at den er beboet af fjendtlige vampyrer!

Angela Sommer-Bodenburg (f. 1948) er en tysk forfatter, der har skrevet et vĂŠld af fantasybĂžger til bĂžrn. Hun er bedst kendt for serien "Den lille vampyr" om vampyren Rudolf og hans menneskeven Anton, som har solgt over 10 millioner eksemplarer verden over.

Det lille vampyrbarn Rudolf har egentlig tÊnkt sig at drikke Antons blod, men i stedet ender de to drenge med at blive gode venner. Sammen kommer de ud pÄ en masse spÊndende og sjove eventyr.