(5)

Den tredje kvinde

audiobook & e-book


De Forenede Stater og Kina har indgĂ„et en chokerende handel: Til gengĂŠld for eftergivelse af en milliardgĂŠld har Folkerepublikken Kina – nu verdens fĂžrende supermagt – etableret en permanent militĂŠr tilstedevĂŠrelse pĂ„ amerikansk jord. Mange Ă„rs Ăžkonomisk tilbagegang har gjort Amerika Ăžkonomisk sĂ„rbar, og beviser pĂ„ Kinas kulturelle og politiske dominans findes overalt.

Journalist Madison Webb er besat af at afslÞre de lÞgne og den korruption, der har Þdelagt hendes engang sÄ mÊgtige land. Da hendes sÞster bliver brutalt myrdet, hÊvder politiet, at det er en enkeltstÄende forbrydelse. Men Madison har mistanke om, at politiet skjuler noget, og da hun graver efter svar, opdager hun, at hendes sÞsters dÞd kan vÊre en af mange 
 og en del af en farlig konspiration. Selv om hendes liv er i fare, nÊgter Madison at slippe historien, og fÞr eller senere vil hun blive nÞdt til at stÄ ansigt til ansigt med de magtfulde krÊfter, der er fast besluttet pÄ at skjule sandheden.

”Fremragende 
 Dette er en intelligent, veludtĂŠnkt krimi, en tankevĂŠkkende thriller, der pĂ„ glimrende vis giver udtryk for samtidens bekymringer.”

The New York Times

”USA’s gĂŠld til Kina har pĂ„ dramatisk vis ĂŠndret magtbalancen i denne overbevisende thriller fra Freedlands hĂ„nd, der udspiller sig i den nĂŠrmeste fremtid 
 siderne fĂ„r hurtigt ben at gĂ„ pĂ„, og historien tager en drejning, som ikke mange vil kunne forudse.”

Publishers Weekly

”Jonathan Freedlands opfindsomme, tankevékkende politiske kontekst giver det gode plot bid, dybde og intelligens.”

The Times

”En opslugende, vidtforgrenet historie krydret med mord og tortur.”

Sunday Telegraph

”Freedland har en evne til at fastholde sin léser. De twist, der kommer – og tro mig, de kommer – er virkelig overraskende.”

Independent


Narrator: Mikkel Bay Mortensen
Duration: