(0)

Det tamme menneskedyr: En samtale om menneskehedens udvikling

audiobook


"Menneskeheden er sin egen største fjende."

Den slags udsagn støder man ofte pü. Men spørgsmület er, om det egentlig er rigtigt. Er vi mennesker i virkeligheden bare primitive dyr med en tynd fernis af civilisation udenpü? Er al den ondskab og elendighed, vi ser rundtomkring i verden et udtryk for menneskets naturlige müde at opføre sig pü?

Det er det som dette afsnit af NÌste Side skal handle om, nür vÌrt Tommy Heisz für besøg af forfatteren til 'Menneskedyret' Thomas Raab til en samtale om hvad der har gjort mennesket til det det er i dag.

VĂŚrt: Tommy Heisz

GĂŚst: Forfatter Thomas Thaulov Raab

Klip og redaktør: Andreas Lindinger Saxild

Livshistorier, sande beretninger og videnskabelige nybrud. Forfattere af fagbøger har virkeligheden mellem hænderne. De fortæller om den verden, vi lever i på godt og ondt – om det smukke og forunderlige og om det, der får os til at græde og væmmes. I en række samtaler møder Tommy Heisz forfattere, hvis bøger giver os et særligt indblik i virkeligheden og gør det muligt for os at forstå verden bedre.

Tommy Heisz (f. 1975) er forfatter og journalist. Han har skrevet en lang rÌkke bøger om vidt forskellige historiske emner, blandt andet "Dødens ürsag" (2020), som han har udgivet i samarbejde med professor i retsmedicin Markil Gregersen.


Narrator: Tommy Heisz
Duration: