(0)

Doble mortal

audiobook


Una novel·la trepidant, de lectura molt àgil, plena de misteri i amb components romàntics de Salvador Macip i Elisenda Roca.

En Max i la Julieta hauran de trobar el seu germĂ  i amic desaparegut i descobrir el misteri que hi ha darrere de la seva desapariciĂł.

Una carrera a contrarellotge plena de traïcions, suplantacions de personalitat i plans d’assassinat.

Salvador Macip (Blanes, 1970) Ă©s metge, investigador i escriptor. Dirigeix un grup de recerca sobre el cĂ ncer a la Universitat de Leicester, Regne Unit, on tambĂ© Ă©s professor del departament de BioquĂ­mica. Ha publicat les novel·les Mugrons de titani (amb SebastiĂ  Roig, premi Vall d'Albaida, 2005), El rei del mĂłn (2007), El Joc de DĂ©u (2010, premi Ictineu), Ullals (amb SebastiĂ  Roig, premi Joaquim Ruyra, 2011) i HipnofĂČbia (premi Carlemany per al Foment de la Cultura, 2012), aixĂ­ com el recull de contes Quina gran persona! (VII premi Vila d'Almassora, 2007). TambĂ© ha escrit els llibres de divulgaciĂł cientĂ­fica Immortals, sans i perfectes (2008), Les grans epidĂšmies modernes (2010) i QuĂš Ă©s el cĂ ncer (2012) i els contes per a nens Oriol i Tururut (2007) i Cinc dies en un altre planeta (2013). Col·labora regularment en diferents mitjans escrits i a la rĂ dio i des del 2005 escriu un blog personal (bloguejat.blogspot.com).

Elisenda Roca (Barcelona, 1963) Es periodista, escriptora i directora teatral. Ha dirigit, produĂŻt i presentat programes de rĂ dio i televisiĂł. En l’actualitat col·labora a la revista Descobrir, Gente Despierta de RNE i El MĂłn a RAC 1. La darrera obra teatral que ha dirigit Ă©s 73 raons per deixar-te de Guillem Clua i Jordi Cornudella. Ha publicat vuit contes per a nens, un Ă lbum il·lustrat per Guridi, dues novel·les per a joves, dos Ă lbums pop up, l’un amb Paula Bonet i l’altre amb Jordi Vila DelclĂČs, i un llibre divulgatiu sobre concepciĂł, embarĂ s i postpart amb la doctora Carlota Basil. Entre els nombrosos premis que ha rebut al llarg de la seva carrera destaquen l’Òmnium Cultural de RĂ dio, l’Ondas de TelevisiĂł i el Butaca de teatre pel musical T’estimo, ets perfecte, ja et canviarĂ©.


Narrator: Albert Cortés
Duration: