(0)

Donar-se un temps (i altres mentides)

E-book


Una comĂšdia romĂĄntica de cine! El debut literari de Dani de la Orden, el director de cinema del moment.

DesprĂ©s que el David talli amb la Sara (o que la Sara talli amb el David? AixĂČ mai no quedarĂ  clar), el David haurĂ  de conviure amb la solteria i amb les seves inseguretats refugiant-se en aquesta gran mentida que Ă©s «donar-se un temps».

«Donar-se un temps» i que les xarxes socials et recordin que fa un any estĂ veu junts i enamorats. «Donar-se un temps» per centrar-se en la feina (que tampoc Ă©s que vagi del tot bĂ©, ja que intentar que l'Ășltim videoclub de Barcelona no se'n vagi a la ruĂŻna no Ă©s gens fĂ cil). «Donar-se un temps» per enamorar-se (o aixĂČ creu ell) d'altres persones. I «donar-se un temps» per descobrir que el que el David es pensava que era ser un romĂ ntic i viure en un constant Love Actually no era res mĂ©s que ser un tio tĂČxic ple de dubtes que, emparat en l'amor, no deixa de fer mal a les persones que mĂ©s estima.

Un llibre carregat de referĂšncies cinematogrĂ fiques que mostra amb ironia i humor la vida sentimental d'un millennial que de petit va veure massa vegades Pretty Woman.

I és que un excés de comÚdies romàntiques perjudica seriosament la salut.