(35)

Dukken

audiobook


En fiskekutter fanger en dukke i sit net. Dukken har ligget lang tid i vandet og er fuld af tang. Alligevel tager en kvinde om bord pü büden den med hjem til sin datter, som lÌnge har ønsket sig en dukke.

Fem ür senere finder man resterne af et menneskeskelet pü havets dyb. Skelettet er i ekstrem dürlig forfatning og identifikation er nÌsten umulig. I et land, hvor alle kender hinanden, er det svÌrt at forestille sig, at der er tale om en forsvundet person. Samtidig med at mysteriet om det uidentificerede lig vokser, kaster Huldar sig ind i udredningen af mordet pü en hjemløs narkoman, og Freyja efterforsker en sag om børnemishandling pü et børnehjem. De tre sager bindes sammen af et enkelt vidne, som desvÌrre er forsvundet: Den lille pige, der ønskede sig en dukke fem ür tidligere ...

"Dukken" er femte selvstÌndige bog i krimiserien om efterforskeren Huldar og børnepsykologen Freyja.

Yrsa Sigurdardóttir er prisbelønnet islandsk forfatter. Hun skriver krimier, thrillers og børnebøger, og hendes bøger er oversat til 25 sprog. Hun bor i Reykjavik, hvor hun ved siden af sit forfatterskab har en karriere som civilingeniør.


Narrator: Tina Kruse Andersen
Duration: